Motosraz Rožnov 2011

Roznov 2011

Rožnov, to je prostě kultovní sraz, který si Bobiczi nenechávají jen tak ujít. Proto jsme i letos nemohli chybět a vyplatilo se! Vyrazili jsme v pátek 20. kvčtna rozdělení do několika skupinek, podle toho, jak kdo končil v práci a podle jiných možností. Várka, ve které byl Hranáč, Bzikkk s Verčou, Jidáš a já, měla sraz u Tesca ve Frýdku-Místku. Bylo příšerné dusno a tak jsme si hned dali na ochlazení místní točenou zmrzlinu a nakoupili nezbytný RUM a jiné pochutiny pro konzumaci v kempu. Cestu jsme vzali kolem Frýdlantu, přes Čeladnou, Trojanovice až do malebného městečka Rožnova v podhůří Beskyd. Trochu se kupily mraky a malinko jsme se strachovali, jestli nesprchne. Naštěstí se nám mraky vyhnuly a my tak v suchu dorazili až na místo určení.

Jsme na vrátnici a již z dálky nelze přehlédnout Tulu, Pastella, MuZe, Bratra Sokola Toppera Termixe, rumovou a vodkouvou vílu Monču a Vlaďku, Roznov 2011 kteří nás hlasitě vítali a dožadovali se potyrání. Po splnění nám povinně vrazili flašku do pusy a zachránili nás tak od totální dehydratace. Ve veselé náladě stavíme stany na našem tradičním místě, posloucháme historky Toppera a MuZe a plánujem dálší program. Padl první rum po našem příjezdu a tak jdem rychle dolů, konečně na jedno čepované pivko a nějaký ten základ do žaludku. Čas utíkal jako voda, chodili jsme na obhlídky strojů, sem tam shlídli gumovačku, nebo palbu z laufů, ale výsledkem bylo, že došel proviant. K našemu obrovskému štěstí naše šikovné holky vyhrály druhé místo v soutěži pití piva a tak litrová flaška rumu měla svého nového majitele :) Tou dobou měl Bzikkk již půlnoc a pohodlně si ustlal na stole. Následovaly koncerty kapel, striptýz s ”Aďovou“ striptérkou ze zapíjení svobody a pak již pomalu odpadali ostatní členové v závislosti na svém opojení.

Druhý den ráno se postupně vyoráváme ze stanu a koulíme se na zelňačky nebo pivečka na spravení. Dopoledne je vyslovený relax. Po vystřízlivění mířím směr Petřvald pro Tetrisku, ostatní na pohodu krouží kolem Bumbálky a dávají si oběd. V pozdním odpoledni nastal čas otočit stroj Roznov 2011 zpět směrem za bandou, ale nejedeme sami, připojil se taky Zdeno s bílým dvojčetem Gixerem Corona extra. Nebylo by to ono, kdybychom nezmokli a to kde Roznov 2011 jinde než hned v Ostravě! Na Místecké už pral Oskar a tak to, že jsme se prohnali průtrží, poznamenaly jen zasviněné motorky. Myslím, že Zdeno byl velice spokojený a svůj první sraz s Bobiczky si vysloveně užíval, což se poznalo tím, že v pozdních hodinách začal mluvit „po našemu“:) Dále z doslechu od Tetrisky vím, že byl také podnapilý přiveden členy ke stanu, díky bohu svému, a po třetím fouknutí do nafukovací matrace byl slyšet jen hlasitý chrápot. Naší návštěvou nás dále poctil Romek. Po zbytek srazu nás bolely bránice po jeho komentářích na účet Topříka, který každou větou nabíjel Romkovi na smeč. Tudíž oběma patří velký dík za velkou srandu! Zlatým hřebem večera byl koncert Morčat na útěku, což ani nemá cenu komentovat, snad jen: “Arabela m***t chtěla...” :)

Myslím, že si všichni večer moc užili a proto bylo následné ráno opět trochu melancholické s vidinou toho, že je srazík u konce a další den je pondělí a my Roznov 2011 zase budem muset zarobit trochu chechtáků, třeba na další sraz. Domů startujem později ať nedýchnem a abych řekl pravdu, ani si nepamatuju, kudy jsme jeli. Jo, přes Šance! Pod nimi poznamenala porucha spojkové lanko Tulového stroje, a tak jsme se rozdělili na více skupin. Skupinka dvojčat Gixerů v doprovodu zelené Ninji dorazila v pořádku k Hadovi, kde jsme se rozdělili po vlastních osách domů. Podle dalších zpráv dorazili i ostatní v pořádku a to je hlavní! Myslím, že teďnemluvím jen za sebe a těším se na další ročník už přístí rok v květnu.

Očekávám tedy kupu zábavy a hojnou účast i příště!

ElKiri