Expedice Prašiva - 2007

Expedice Prašiva 2007

Takže, máme za sebou užasný výlet na Prašivou, na našich kvalitních strojích do 50 ccm a to v nominaci: Bzikkk, Pastel, Waclach a Kirk. Po domluvě v 10:30 u Hada, no v 10:30 jsem tam byl jenom ja a Pastell, Waclav samozřejmě dorazil o něco později. Kirk přijel až k Penny Marketu do Petřvaldu, kde už byl Bonbon, Šárka, Bart, Sharkman, Krysař a ještě jeden biker na Mustangu, ale nevím jak se jmenoval. Odtud se vyjíždělo. Měli dorazit ještě Střelci z Bohumina, ale diky selhání stoje dorazili do cíle později a bez nás.

Cosyk po 11:30 jsme se vyondali a davaj v kity směr Haviřov. Samozřejmě, že hned po výjezdu jsme už začali týrat a běsnit :) Na Benzině u kruháče byla první zástávka kde se k nám připojil Slon. Tam jsme někteří dali cígo, kopli do kliky a vyrazili k naší druhé zastávce, která byla v Horních Domaslavicích. Cestou kolem přehrady Žermanice, nas začal předjiždet strašný cyp ve fáčku, který malem srazli Krysaře. Bonbon se za ním okamžitě vydal, zastavil ho a zdupal ho ne na 3, ale ať jsme styloví tak na 2 doby :) Mamrd měl stěstí, že nekladl moc velký odpor, sednul do teho žďorba a jel do pi*e. Kokot! Jinak by dostal po pysku jak cyp.

Na této druhé zastávce jsme udělali hromadne foto, Bonbon udělal par cypovin a jeli jsme až k našemu cíli. Pod kopcem nám začalo každemu trošku cvakat u řiti, jestli poznáme hranici Svého fichtla či ňi. Ale nakonec jsme kopec všíchni zdárně vyjeli sice někteří s menšími potížemi, ale vyjeli. Po výjezdu jsme vlezli do hospody kde jsme si dali velice výbornou česnekačku, nějake jidlo a cosyk na piti. Tam jsme poseděli asi hodinku, fajně hlupě podřistali a vydali se pomalů domů. Než jsme sjeli dolů, tak jsme udělali každý sólofotku.

Po cestě zpátky jsme se zastavili v Nošovicích v Radegastu, kde jsme před hlavní bránou udělali společnou fotku. O pár kilometrů dál jsme zastavili na bezince pro dotankování, kde jsem Waclava hecnul na pálení gumy :) Poté jsme volným tempem dojeli opět k naši první zastavce kde se Slon odpojil a my jeli spokojeně domů.

Foto: Bartus
Web: Expedice Prašiva

S pozdravem

Bzikkk...