Motosalóny 2011

Motosalóny 2011

V pátek v 22:00 jsme se sešli na klubovně, dali nějaké to pivko a půlku. 00:10 jsme se odebrali do Michálkovic na trolejbus, kterým jsme zavítali na Stodolní. Vlaďka s Bzinčkem zapadli do Barev a my do Potrefené Husy. Topperek se zase projevil, když si jako jediný dal Stellu za 47 a pak se u placení krutil :D. Kolem 2:30 jsme měli sraz s Míšou na zastávce stodolní tak jsme pro ni šli. Topper jí přivítal slovy: Jestli jedeš s námi tak nám musíš dát každému pusu :D oto větší bylo jeho překvapení když stal vedle ní její otec :D. Zašli jsme na hambáč na Husák a pokračovali tramvajkou na Hlavní nádraží,kde už nás čekali zmatení Vladka s Bzinčkem.

Zakoupili jsme lístky za slušných 270Kč (za zpáteční). A to už jsme se štosovali do vlaku. Zabrali jsme dvě kupé. Něco popili a jak Vladka vylezla na bidýlko, bylo nám jasné, že nás alkohol zmohl. Probudili jsme se asi hodinu před Prahou, doplnili hladinu a radovali se, že s těch letošních výstav bychom něco mohli i mít. Na hlavním jsme čekali půlhodinku na vlak Pery Mayson do Holešovic nebo jak se jmenoval. Jako před 2 léty jsme si dali něco malého v mekovi, zakoupili lístky za 100Kč a ještě zašli do Trůšovy cukrárny, kde se smutná paní ptala kde je ten velký? (od každého jeden?) Bohužel nikdo z nás není tak bohatý jako on, a tak jsme ho nemohli napodobit.

V 10:00 jsme už čekali nadržení před vchodem do hal. Jdeme na to a utíkáme hned do sálu 2, kde prohlížíme Ducati, MV Agustu, Suzuki, Husky, FGR ještě před příchodem všeho lidu, kteří se nahrnuli do sálu 1. Pak už se jen brodíme a fotíme a fotíme. Pěkný prostor dostali i úpravci Bohemia customu,kde byly k vidění i dragstery, auta Hod Road a firmy nabízející krásné Airbrushe. Pak začali jezdit streetaci a škoda že jsme neviděli kouli smrti v akci. Kolem půl 1 máme hotovo a jdeme na Metro C, které nás veze na Letňany za 18Kč. Letňanská výstava byla větší, ale za 150Kč. Což mě moc netrápilo, protože jsem dostal jeden z lístků, které Kuře vyhrálo :D.

A to už se brodíme areálem na Letňanech, kde je lidu jak psů. Koukáme jak Karlík Abrahám (měl zde svou vítěznou FTR, škoda že ne Ducatku) poskytuje Nově rozhovor (škoda, že na ostatní nevyšlo :-( ), dáváme si ochutnávku dobrého piva Effenbert a Kubík Smržů nám podepisuje plakáty. Taktéž Michal Indi Dokupil (u své TT Hondy CBR600) a Michal Filla (BMW S1000RR). Koukáme na stánky Guzzi, H-D, Hondy, BMW, atd. To už potkáváme zbytek bandy u stánku Masarykova okruhu a tady to jede ve velkém :D - 6 lístků na MotoGP. Ke každému nákupu se mohlo jednou zatočit a vyhrát nějaké pěkný předmět. Slečna je,ale nechala točit pouze 3x (asi si měli kupovat ty listy po jednom :-( ).Takže vyhráli čepicu, tkaničky a další lístek na GP ;-). Když už jsem tu tak berem i lístky na SBK takže jsem dostal i já jedny tkaničky :D - díky kluci. Pini s Blachem zakoupili nové botky na moto, Bzinček bundu a Topper za 150 „funkční“ termo triko.

Pak už jsme si to spokojeni štrádovali zase na metro. Frčíme – pijem – frčíme – pijeme - nabízíme Korejcům – nechcou - najednou na nás klepe Hranáč – pozdě - míjíme zastávku - :-D – vystupujeme na další a jedem zpátky. Mezitím se nějaká cházka zmocňuje Míši, ale Topper zakročil, takže zdrhli. Doteť nevím, co to mělo být. Hold Praha Hl.N :D. Sedíme si tam venku, čekáme na vlak a přichází bezďák. Blachy se mu omlouvá, že už všecky peníze utratil za boty, listky, foťák a jiné starožitnosti a radí mu, ať začne makat :D.

To už sedíme ve vlaku s McKwakama a dopíjíme zásoby. V celém vlaku je jedna místenka a na té sedí Hermetik :D - byl vyhozen. Prohlížíme katalogy a Toppřík nás uspává svými příhodami. A to už jsme v Ostravě a trolejbusem dojíždíme do Michálkovic, kde nás vyzvedl a rozvezl Trůša, kterému patří velké dík. Já jsem sním zajel ještě na jedno do klubovny,vyložil plakáty a při druhém pivku usnul na gauči :D - jo krásné zakončení dne. Akce se dle mě moc vydařila a příští rok podle všeho bude zase v Brně. Díky za účast Bzinčkovi,Blachovi,Pinimu,Hranáčovi,Topperovi,Vlaďce a Míši!

Sezóně nazdar Pastell