Jak jsme jeli pro SV

Jak všeci víte, Mimisiki „bratr sokol Globus“ byl sezónu bez motorky. A poněvač ho už krutě pálely dlaně, byl u mě naloženy 2x týdně na netu a vybíral. Nakonec se povedlo, schrastit prachy až včil v lednu a padla volba na SV650S 2001.
Jak jsme jeli pro SV

Má vybráno, takže 12.1.08 v 5:00 jedeme pro NI směr Klobouky u Brna, v sestavě Mimisiki, Wozi, Pastell a Puclik. Kterému patří obzvláště dík za sehnaní auta. Vozík jsme si půjčili v Porubě za 314Kč na den.
Jak jsme jeli pro SV

Celou cestu nás bavil Mimisiki se svýma hláškami. Například: „ty vole teď nás ty fotáky vyfotili“, chudák nevěděl,že jde o mýtnou bránu :-D Projevil také své navigatorské zkušenosti a najeli jsme o 50km více, pak jsem se raději chodil ptát domorodců s ním. Kolem 10:30 dorážíme konečně na místo a testujeme SV. Jede jak z praku tak nic nebrání tomu, abychom nakládali.
Jak jsme jeli pro SV

Po cestě zpátky jsme ho poprvé vyhecovali a na benzině, po zahřátí, zkusil omezovač. K našemu úžasu jdou při něm plameny z výfuku (jo už jsem se zmínil o vyrabovaném výfuku, kterým je tento stroj vybaven ? :-) ). Kluci jsou to nedočkaví tak se povozili ještě na vuzku!
Jak jsme jeli pro SV

Za dobré rady nás Pavlík vybavil bagetkama a pak mohli jsme vyrazit směr půjčovna vozíku.
Jak jsme jeli pro SV

No a po sepsání formalit a vrácení kauce 1000Kč už pokračoval po vlastní ose směrem k domovu. A že hned zkusil 180km/h musí být všem co ho znají jasné :-)
Jak jsme jeli pro SV

Takže MimiSiki je zpátky a Bobiczi jsou zase všeci pojízdní.

Tož tak přeju i ostatním vysněné či nové stroje (i sobě :-D) a mějte se jak chcete ;-)

Pastell