Bobiczi - Zakončení sezóny 2007

Zakončení sezóny

Jelikož už začalo počasí pomalu hlásit, že zima klepe pomalu, ale jistě na dveře, tak jsme se rozhodli jen tak naoko ukončit oficiálně motosezónu a také zapít první ukončování sezóny jakožto správní kluboví Bobiczi.

Ve 13:30 jsme měli plánovaný sraz u Hada. Zapomněli jsme podotknout, že bez motorky do Hada nelez, ale koho by to napadlo, že věčně ňadratý a nově „věčně znrzlý“ Aďoš přijede s motorkou babetou v autě?!!! První zastávka byla asi po kilometru na benzině u ZOO a tady už se ztratil náš servisní vůz a Hranáč. Nebudeme upozorňovat na to, že to jsou bratři :-)

Po následném shledání jsme už bez problémů projížděli Ostravou a pak směrem k Bílovci. V Bílovci jsme mírně promrzlí poseděli a poobědvali venku u stolu. Potom se začalo řádit, pač zakončovat sezónu bez blbinek by nebylo to pravé ořechové. Kirk spoprvé protočil a protáhl GSXRko, Tula stavěl svého Transalpa po zadní, Aďoš zagumoval babetkou (bohužel servisním vozem nééé:-( ). Až jsme se vyřádili, tak došlo na společné fotografování a také na samostatné fota členů.

Poté jsem se vydali zpátky směrem do Rychmondu, kde jsme se na malou chvíli rozloučili, abychom nabrali druhý dech na správné ukončení sezóny, a to na zapíjení :-) V 18 hod jsme měli sraz v Juráškovi, kde se rozdaly klubová trika. Sešlo se nás hojně, všichni Bobiczi a kamarádi. Nechyběla soutěž v pití piva, ve které nakonec velmi překvapivě vyhrál Tula. Myslím, že za vše mluví fota, tak se pokochejte v sekci foto :-) Byli bychom pili až do rána, ale bohužel co se týče obsluhy u Juráška, kde postarší paní donesla pivo až poté, co si pro to člověk došel k baru a druhý pan číšník v růžové košilce( to už snad hovoří za vše), to ukončili víceméně za nás. No nic, pán Bůh je potrestal a my se odebrali domů. Nechyběla ještě malá zastávka na zastávce:-D Tam už jsme museli krotit Woziho, pač ten zapíjel velmi zodpovědně :-)

Foto: Bobiczi I a Bobiczi II
S pozdravem

Terezka...